Organisatieadvies

Een frisse blik

Laten we eerlijk zijn, niemand is het spreekwoordelijke schaap met vijf poten. Iedereen heeft zijn eigen skills, maar ook zijn valkuilen. Een frisse blik op zaken of kijken vanuit een andere invalshoek kan er voor zorgen dat deze valkuilen aan het licht komen. Samen gaan we onderzoek en kijken hoe we deze valkuilen kunnen wegnemen. Middels gesprekken met iedereen die betrokken is binnen de organisatie komt er uiteindelijk een organisatieadvies. Een advies dat de organisatie verder kan helpen, kan stabiliseren of kan doen groeien.

Ondernemen

Je hebt een fantastisch idee voor een eigen bedrijf of wilt graag een bedrijf overnemen, maar hoe ga je dit verwezenlijken? Wat heb je ervoor nodig, wat gaat het kosten en is het haalbaar? Samen gaan we bekijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat jou droom werkelijkheid wordt. In de afgelopen 10 jaar ben ik zelf meerdere bedrijven gestart en heb diverse ondernemers geholpen bij het realiseren van hun droom. Met mijn netwerk op de achtergrond ben ik in staat om snel te kunnen toetsen en te controleren of (financiële) plannen haalbaar zijn. Ben je van plan om hierna daadwerkelijk te beginnen, dan krijg je na de start van je eigen onderneming 20 uur organisatieadvies van mij cadeau, zodat je ook dan nog regelmatig kunt sparren over je onderneming.

Werkwijze
Afhankelijk van de tijdsspanne plannen we adviestraject in. Bijkomend voordeel daarbij is dat ik niet aan tijden gebonden zit en dus kan plannen op de momenten dat het beste uitkomt. Afhankelijk van waar je naar opzoek bent, maken we een planning met contactmomenten.

Kosten
Voor organisatieadvies reken ik een vast bedrag per uur. Dit bedrag stel ik vast aan de hand van de organisatie en de daarbij horende vraag en de tijd die ik buiten de contactmomenten investeer om te komen tot een goed organisatieadvies. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor één van onderstaande pakketten. Ook de prijs van het pakket wordt vastgesteld aan de hand van de organisatie. Voor een overzicht van de pakketten klik hier.