Consultancy & Interim

Als consultant vanuit de interne organisatie of als interim ben ik in staat om samen met jou en je team het maximale er uit te halen. Daarbij ben ik niet bang om vastgeroeste procedures en manieren eens goed door te lichten. Ook voorzichtig tegen ‘heilige’ huisjes aan duwen past in mijn straatje. Bij zowel consultancy als interim opdrachten draait het bij mij efficiënt en effectief te werk gaan.

Of het nu gaat om beleids- of managementvraagstukken, aansturing van het personeel, het in kaart brengen van processen of simpelweg er zijn om er voor te zorgen dat de organisatie doordraait. Met mijn opgedane ervaringen vanuit eerdere opdrachten en functies ben ik in staat om met weinig informatie altijd snel te focussen op het gewenste resultaat.Consultancy en Interim

Snel inzicht in processen, creëren van mogelijkheden en denken vanuit de organisatie of de klantbehoefte zijn aspecten die ik me in de afgelopen jaren eigen heb gemaakt. Dit wil ik dan ook graag overbrengen op de organisatie en het team. Voor een overzicht van mijn opdrachten en functie, klik hier.

Werkwijze 

Onder het genot van een kop koffie hebben we een kennismakingsgesprek. Wat is de vraag of de opdracht waarvoor de onderneming mij graag wil inzetten. Binnen welke tijdsperiode moet het gewenste resultaat behaald worden en is dit haalbaar. Aan de hand van de informatie die we hebben besproken tijdens de kennismaking stuur ik een voorstel.

Kosten

Voor interim en consultancy opdrachten reken ik een vaste projectsom. Deze projectsom is gebaseerd op de tijd dat ik denk er mee bezig te zijn. Voordeel hiervan is dat de organisatie niet voor extra verassingen komt te staan met het declareren van extra uren.